Van gisteren tot vandaag

Fabrication

De handel in wijn die in ons landgoed wordt gebotteld was al lang onze specialiteit. Dit kwam spijtig genoeg niet tegemoet aan al onze verwachtingen. Ons echt streefdoel was eerder de productie van speciale likeuren en aperitieven. Wij wouden hier echter niet aan beginnen zonder eerst alle troeven in handen te hebben.

Deze troeven hebben we uiteindelijk in 1977 gevonden dankzij de overname van de zeer oude likeurfabriek Dendal in La Louvière, in de vorm van de zeer oude bundels recepten uit 1903 en 1927. Wij hebben toen onmiddellijk begrepen dat dit een ware schat was.

Sindsdien hebben wij ons gespecialiseerd in de bereiding van aperitieven en likeuren op traditionele wijze. Wij passen twee voorschriften toe waarvan op geen enkel moment mag worden afgeweken: enkel de allerbeste producten gebruiken en de traditie naleven. Natuurlijk hebben wij enkele bereidingen moeten aanpassen aan de hedendaagse smaken van de consument, wiens wil wet is. In het algemeen zijn wij echter fier te mogen zeggen dat we als het ware de beste zaken opnieuw hebben geproduceerd in de meest traditionele sfeer.


Onze Opvatting

Alembic

Het is volgens deze vier grote punten dat de onderneming Gervin zich verder zal ontwikkelen en haar klanten tevreden zal stellen.